Onzekerheid-Faalangst

Therapie Alkmaar bij onzekerheid en faalangst

Behandeling van onzekerheid en faalangst

Ben je op zoek naar een therapeut in de regio Alkmaar voor hulp bij onzekerheid en faalangst?

Mijn naam is Barbra Wijler. Als gekwalificeerd therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling onzekerheid en faalangst.

Onzekerheid en faalangst zijn bekende fenomenen waar iedereen wel eens last van heeft. Het kan zich op veel gebieden voordoen, bijvoorbeeld in je relatie, je werkomgeving of in je sociale leven.

Als je het gevoel van faalangst of onzekerheid sterk en veelvuldig ervaart, kan het je belemmeren in je dagelijks functioneren en heeft het een grote invloed op jouw leven. Je ervaart een laag zelfbeeld, bekritiseert jezelf regelmatig, hebt het gevoel vaak tekort te schieten of ervaart angst iets niet te kunnen en stelt hoge eisen aan jezelf.


Onzekerheid

Grip krijgen op jouw leven

Veelal kan de persoon het gevoel van onzekerheid of faalangst al naar de (vroege) jeugd terugvoeren. De therapie is gericht op het onderzoeken hiervan, het ombuigen van disfunctionele gedachten, angstreductie en het opbouwen van de autonomie, waardoor je grip krijgt op jouw leven en het roer (weer) in handen neemt.

Ik help je graag verder.

Barbra

Neem contact op